fredag 26 oktober 2012




Idag är vi Strandflickor glada och stolta över att ha haft bla Herman Lindqvist och  Katerina Janouch som gäster på Havshotellet; så här glad var herr Lindqvist vid frukostbordet i morse!
Vi passar på att fira det celebra besöket genom att låta någon bo två nätter till priset av en natt i vårt charmiga rum "Ljungman Janssons kabyss" under den här helgen (gäller med ankomst idag fredag 26/11 eller   i morgon lördag 27/11).
VARMT VÄLKOMMEN ATT BOKA - DEN SOM RINGER 0523-79750 OCH SÄGER LÖSENORD "LJUNGMAN JANSSON" FÖRST VINNER ERBJUDANDET.
Först till kvarn....HÄRLIG HELG ALLA!

fredag 19 oktober 2012

Hej i höstrusket alla Strandflicksvänner!!!

Idag har vi fått upp våra nya fina balkonger på Strand södervägg, detta vill vi fira genom att erbjuda ett av "balkong-rummen" till extra finfint specialpris om man bokar det med ankomst IDAG fredag 19/10; 500:- för två personer med hotellstandard (ord. pris 1030:-). Och varför inte boka bord på någon av våra trevliga restauranger i Lysekil som just nu erbjuder specialmenyer med skaldjur i samband med "Skaldjursresan i Bohuslän". Ring oss gärna för mera information om "Skaldjursresan".

FÖRST TILL KVARN!!! Släng er på luren och slå 0523-79751. LYCKA TILL!

onsdag 3 oktober 2012

Höstlov med pirater!



Skepp & hoj alla landkrabbor!!
Nu närmar det sig höstlov igen och hos Strandflickorna laddar vi för pirat-invasion!..
Ryktet går att piraterna redan tagit över Havets Hus; där kan man se spår efter dem i hela akvariet och gå på skattjakt - har du tur är det självaste piratdrottningen du stöter på!
Boka vårt familjevänliga "Piratpaket" där alla barn får ett pirat-kit vid incheckning, entré till Havets Hus ingår liksom lunch och smarrig frukostbuffé. Läs mer och boka på vår hemsida!http://www.strandflickorna.se/Piratpaket.html