söndag 14 april 2013

Vad vi längtar nu...

Vad vi längtar nu efter våra nya dubbelrum, orangeri, kök och personalrum :-)

Nu är vi inne i mitten på april och går allt som det skall så har vi cirka 1,5-2 månader kvar tills vår utbyggnation är klar.
Två av dubbelrummen har fått charmiga tapeter på väggarna, orangeriet har blivit inglasat och hela bygget är i full gång med snickare, kaklare och målare under dagarna - härligt!

Ni kan boka in er i våra nya dubbelrum from mitten av juni - boka på tel. 0523-79750







Hoppas vi ses i sommar!
Saltstänkta hälsningar från Linnéa i receptionen

måndag 8 april 2013

GRATTIS till Anna-Klara med familj som vunnit vår fototävling med bilden av glädje i SPA-badet!
Man kan nästan höra skrattet och känna lyckan av att titta på bilden. De bodde i vår Badpaviljong för några år sedan och firade sin bröllopsnatt hos oss. 


Så här skriver Anna-Klara om sitt boende;

Det var en underbar upplevelse att få bo så nära havet och det kändes som det bara var VI som existerade i hela världen där vid vattnet.
Vi blev välkomnade med färska jordgubbar, choklad och dryck. Snittblommor stod framme och det var helt perfekt. Vi badade i poolen som var precis utanför dörren och både vi och dottern njöt av kalla augustivindar och varmt bad. Senkvällen blev magisk och sitta i bastun och kolla in alla båtar var njutning.
Vi gillade verkligen charmen hos er och även i huvudbyggnaden kändes allt så välkomnande!

Ett presentkort gällande för 3 övernattningar i vårt nyrenoverade hotellrum på Strand för hela familjen skickas till Anna-Klara på posten - och vi hälsar henne VARMT VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL OSS!