torsdag 12 februari 2015

Frukosthäften

Varje morgon serverar vi en gedigen frukostbuffé som består av hemlagad müsli, nygräddade frallor, säsongens frukter, lokala inlagda sillar, god pastrami och andra pålägg toppat med våra mumsiga ägghalvor med lyxräkor.




Frukosten står uppdukad måndag-fredag 07,00-9,30 samt helger och under hela sommaren kl 08,00-10,30.
Gäster utifrån är varmt välkomna till oss; meddela oss senast kvällen innan att ni kommer.

Priset är 95:-/frukost - Passa på att köpa vårt förmånliga frukosthäfte; 10 biljetter för endast 500:-
Frukosthäften finns att köpa på Havshotellet.





tisdag 10 februari 2015

Strandflickornas saltstänkta sportlovspaket

Trött på vintern?
Tag med familjen och njut några dagar vid havet i det begynnande vårljuset hos oss Strandflickor i Lysekil! Lyssna på koltrasten, spana efter säl, kolla på hajar och bada varmt utespabad på bryggan. Garanterat saltstänkt!

Bor gör ni på charmiga Strand eller på fina Havshotellet.

En härlig frukostbuffé ingår och möjlighet till antingen självhushåll eller bordsbeställning i vårt nybyggda orangeri kvällstid.
Ett besök på sevärda saltvattensakvariet Havets Hus är också inkluderat i paketet liksom en god dagens lunch valfri dag på Havets Hus Bistro.
Dessutom en sejour i vår fina Badpaviljong; där kan man sjunka ner i det varma spabadet på bryggan och njuta utsikten från vår bastu med glasad vägg ut över Gullmarsfjorden.




Läs mer om sportlovsprogram på Havets Hus här
Lär mer om sportlovsprogram på Nordens Ark här (obs! entrébiljetter till Nordens Ark tillkommer)

Paketet inkluderar övernattning inkl frukostbuffé, entrébiljetter till Havets Hus samt lunch på Havets Hus Bistro och en avkopplande stund i vår Badpaviljong med tillhörande SPA-bad och bastu. Boka ditt Sportlovspaket här