söndag 31 januari 2010

Inspirationstur till vår hufvudstad!














I helgen har en av direktörskorna varit och besökt Stockholm för att underhålla roliga och viktiga väninnekontakter, insupa kultur, njuta storstadsliv och sist men inte minst få en dos av härlig inredning!
Var på favoritaffären med stort F, "Årstiden", högt upp på Drottninggatan. En liten rackare men ack så fräckt inredd. Det känns som om att komma in i ett victorianskt växthus med stora palmer på häftiga kolonner, vackert gammalt målat kasett-glastak, stuckaturer, en enorm takhöjd och en blandning av kolonialstil, slitet franskt, nytt House-Doctor och gamla svenska antiviteter och kuriosa. Allt inramat av ett svagt porlande ljud från en fontän. Jag var nog där minst en timme, betänk då att utrymmet säkert inte är mer än sammanlagt ca 40 m2..... Affärsinnehavarna har lyckats helt enkelt:-)
Här kommer lite bilder från affären, ni får ursäkta bildkvalitén. Bilderna är tagna med min inte alltför moderna mobil.

PS! Hann också med ett besök på Dramaten (se där ja.....) och såg "Scener ur ett äktenskap" med bla Jonas Karlsson i huvudrollen. Säger bara; Gå och se den!!!!! Den hade humor och värme och kändes förvånadsvärd modern och aktuell. DS.

1 kommentar: