måndag 8 april 2013

GRATTIS till Anna-Klara med familj som vunnit vår fototävling med bilden av glädje i SPA-badet!
Man kan nästan höra skrattet och känna lyckan av att titta på bilden. De bodde i vår Badpaviljong för några år sedan och firade sin bröllopsnatt hos oss. 


Så här skriver Anna-Klara om sitt boende;

Det var en underbar upplevelse att få bo så nära havet och det kändes som det bara var VI som existerade i hela världen där vid vattnet.
Vi blev välkomnade med färska jordgubbar, choklad och dryck. Snittblommor stod framme och det var helt perfekt. Vi badade i poolen som var precis utanför dörren och både vi och dottern njöt av kalla augustivindar och varmt bad. Senkvällen blev magisk och sitta i bastun och kolla in alla båtar var njutning.
Vi gillade verkligen charmen hos er och även i huvudbyggnaden kändes allt så välkomnande!

Ett presentkort gällande för 3 övernattningar i vårt nyrenoverade hotellrum på Strand för hela familjen skickas till Anna-Klara på posten - och vi hälsar henne VARMT VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL OSS!



1 kommentar:

  1. Jag är så glad för att ni ordnade en "riktig tävling" och inte en "gilla och dela-tävling". Jag är också naturligtvis väldigt glad för att få komma tillbaks till er och Lysekil snart! Dessutom med det generösa priset med tre nätter på presentkortet;-) Tack, tack tack!

    SvaraRadera