torsdag 27 maj 2010

Strandflickorna spatserar

Vattenloppet har gått av stapeln här i Lysekil, det är ett lopp till förmån för utsatta kvinnor runtom i världen. Soroptiminsterna här i Lysekil är duktiga arrangörer och i år gick pengarna man får in från deltagaravgifterna till ett projekt på Haiti. Uppslupningen var fantastisk redan förra året, som var premiärår. Strandflickorna ställde upp men en trupp på ca 15 personer, dessvärre räckte inte de tjusiga randiga baddräkterna till oss alla, men vi har sagt att vi får ta nya tag tills nästa år, så att alla kan ha vår "uniform" på då! Snabbast var Therese, som sprang hela turen på 5 km, vi andra tog det lite mera "piano" och promenixade runt...

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vi är en projektgrupp från IHM som gör ett examensarbete om Melmelli. Vi försöker nu genom bloggar få kontakt med några slutkunder som köpt kläder från varumärket för att lära oss mer om hur kläderna beskrivs och uppfattas av dem.

    Såg att du nämnt Melmelli och undrar om du skulle kunna tänka dig att dela med dig av dina åsikter om varumärket. Hur skulle du beskriva stilen på kläderna? Och vilka varumärken anser du är Melmellis största konkurrenter? Maila mig gärna på sofie_lilja@hotmail.com Har du vänner som också skulle vilja hjälpa oss att få en tydligare bild av Melmelli kundens åsikter, så är de mer än välkomna att hör av sig!

    Varma hälsningar
    Sofie med projektgrupp

    SvaraRadera